Chcialem sie zapytac czy robiliscie moze pomiary G-techem..???
Ja pare dni temu dorwalem takie urzadzonko i juz pare pomiarow zrobilem. Kupa roboty przy kalibracji jest ale za to duzo zabawy pozniej Jak narazie najlepsze czasy jakie udalo mi sie wykrecic to 8,91 do 100 i 16,8 na 400m. Ale jeszcze3 chyba musze dokladniej skalibrowac bo cos nie chce mi sie wierzyc w te pomiary.
No i pytanie do tych co hamowali juz PUmki 1,7...jaki wyszedl wam moment i przy jakich obrotach najlepiej biegi zmieniac bo nie wiem za bardzo jak shiftlighta ustawic
Jutro jak bedzie sucho to bede robic pomiary z wyjetym bezpiecznikiem TCS/ABS.
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
To jest naszczescie ta drozsza wersja i pokazuje w km/h. Robi duzo innych pomiarow tez..tzn wszystko co mozna w sumie tylko mocy i momentu mi nie mierzy..nie umiem czegos ustawic jeszcze
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
Są to dwa wykresy, jeden to krzywa przebiegu momentu obrotowego w zależności od obrotów, druga to krzywa przebiegu mocy w zależności od obrotów. Krótko mówiąc można wyczytać z tych wykresów jaka moc i moment obr. przypada na jakie obroty silnika, jaka jest max. moc i moment obr. silnika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum