Wysłany: 22-10-2007, 09:42 Jaką macie gałkę zmiany biegów??
Nie wiem czy tu powinnam pisać na ten temat, ale nie mogłam znaleźć gdzie piszecie np o tuningu itp... Chcę zmienić swoją na skórzaną, żeby rano była cieplejsza w doyku czy w czarnej pumce będzie ładnie wyglądała czerwona, czy raczej siwą lub czarną??
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 22-10-2007, 09:51
IMO czarna, ale... srebna ta ktora masz to jest cudowna i mi osobiscie zal bylo by ja zmieniac na inna! A moze chcesz drewniana?
Aguśka, ja zimą jeżdżę w rękawiczkach, takich wełnianych, elastycznych, przylegających do dłoni. Często je zmieniam, bo nie są zbyt trwałe, ale cena też niewielka.
A gałeczka jest tak ładna i nietypowa, że szkoda ją wymieniać (IMO).
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Ciekawe czy ktoś by tak sobie obkleił pumke w środlu
zoharek [Usunięty]
Wysłany: 22-10-2007, 21:36
Ghia miała tak w oryginale, więc nie trzeba pumy obklejać, wystarczy wyrwać z Fiesty gotowe elementy. Tylko że to kompletnie nie pasuje do auta miejskiego, czy też sportowego, a jeśli już w dużych limo, to tylko prawdziwe drewno
Hadzi, to że Fiesta miała, nie znaczy, że trzeba zakładać do Pumy. Zgadzam się z Zoharkiem - drewno wyjątkowo nie pasuje do auta, jakim jest Puma...
PS. poza tym, drewno wogóle nie podoba mi sie w autach, ale to już inna bajka...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2007, 08:13
Chwila, chwila! Chyba mnie nie zrozumieliscie! Przeczytajcie moja pierwsza wypowiedz w tym temacie! Ta fabryczna galeczka jest cudowna, ale skoro kolezanka jej nie chce to podrzucam jej inne pomysly. Czarna bedzie fajna ale nijaka, drewniana bylaby tez oki ale do srebnych dodatkow by nie pasowala, wiec te dodatki mozna byloby zmienic na te z fiesty Ghia Tylko pomysly podpowiadamAguśce.
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 23-10-2007, 17:43
Opoya napisał/a:
PS. poza tym, drewno wogóle nie podoba mi sie w autach
a mnie podobają się drewniane dodatki w samochodach. Oczywiście musi być to odpowiedni samochód, typu luksusowe i komfortowe.
Ale jak wiadomo każdy ma swój gust
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum