Franek, mozesz sobie foto teraz zrobić i umyć autko a dodać dopiero w dniu który ustalimy, według mnie powinno być więcej czasu dla tych którzy dopiero co auta umyli itp...
_________________ Rajdy samochodowe są jak seks - nie trzeba być w tym dobrym by Ci to sprawiało przyjemność. ]
Uważam, że chcecie to zrobić za szybko i po łebkach (gwara).
Po pierwsze, dlaczego chcecie dać czas tylko do końca tygodnia? Dlaczego nie do końca miesiąca? Dlaczego nie do końca zimy? Nie pamiętam jak było za pierwszym razem, ale uważam, że konkurs na najbrudniejszą Pumę może stać się u nas niechlubnym zwyczajem a więc trzeba to jakoś porządnie usankcjonować.
Po drugie, po co nam inne auta w konkursie? Pumy nie wystarczą? Za pierwszym razem był to konkurs na najbrudniejszą Pumę. Po co to zmieniać?
Po trzecie, nagroda. Agunia za zwycięstwo w I edycji konkursu dostała piękny klubowy kubek. Może by tak ufundować klubowy gadżet a nie np. brelok teamu rajdowego Forda?
Po czwarte, zrzutka? W sumie why not, ale - ponownie - za pierwszym razem kubek kupiliśmy chyba za klubowe pieniądze. Boogie zapewne wie, czy z klubowej kasy można te kilkanaście złotych przeznaczyć na nagrodę dla zwycięzcy.
Po piąte, tu nie chodzi chyba o to, kto do końca tego tygodnia najbardziej ubrudzi samochód. Tylko kto ładnie ubrudzi a na dodatek zrobi fajną fotkę.
Po szóste, zapisy do konkursu są IMO niepotrzebne. Jak chcecie mieć to wszystko ściśle tajne, to proszę wysyłać fotki bezpośrednio do mnie. Dla mnie to nie problem.
Franek [Usunięty]
Wysłany: 03-02-2009, 19:09
No i sprawa została fajnie rozwiązana.
Co do prezentu Gaydek, to własnie nie wiedziałem czy może być coś klubowego. A jeśli tak, to co (no bo np ramki mają wszyscy). Taki kubek był by rewelka, tylko czy coś takiego można jeszcze zorganizować?
Uważam, że chcecie to zrobić za szybko i po łebkach (gwara).
Zgadzam sie!
Gaydek napisał/a:
Po pierwsze, dlaczego chcecie dać czas tylko do końca tygodnia? Dlaczego nie do końca miesiąca? Dlaczego nie do końca zimy? Nie pamiętam jak było za pierwszym razem, ale uważam, że konkurs na najbrudniejszą Pumę może stać się u nas niechlubnym zwyczajem a więc trzeba to jakoś porządnie usankcjonować.
Zgadzam sie! Dla mnie takim terminem ostatecznym mogł by być okreś Świat Wielkanocnych
Gaydek napisał/a:
Po drugie, po co nam inne auta w konkursie? Pumy nie wystarczą? Za pierwszym razem był to konkurs na najbrudniejszą Pumę. Po co to zmieniać?
Zgadzam sie!
Gaydek napisał/a:
Po trzecie, nagroda. Agunia za zwycięstwo w I edycji konkursu dostała piękny klubowy kubek. Może by tak ufundować klubowy gadżet a nie np. brelok teamu rajdowego Forda?
Zgadzam sie! Wrecz wypada by to był jakiś klubowy gadżet!!
Ta w ogole to Ty mądry chłopiec jestes Ojcze Dyrektorze!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum