ivek, suszarki sie co jakiś czas kalibruje. Może ta sie nadawała juz do kalibracji a moze psecjalnie była tak ustawiona?... Nie wiem. A może poprostu licznik w VW przekłamywał.
Dejan WWL, zdemontuj sobie mózg - szybciej sie zabijesz!
Hadzi,
Dejan WWL Nie wiem nawet czy Puma ma ogranicznik...przecież przy tej prędkości obrotomierz już się kończy?? 5 bieg jest mechanicznym ogranicznikiem..
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 06-09-2009, 20:56
Speedy napisał/a:
Dejan WWL Nie wiem nawet czy Puma ma ogranicznik...przecież przy tej prędkości obrotomierz już się kończy?? 5 bieg jest mechanicznym ogranicznikiem..
Bo nie ma!!
Dejan WWL [Usunięty]
Wysłany: 06-09-2009, 21:08
Dejan WWL, zdemontuj sobie mózg - szybciej sie zabijesz! juz Ty sie o mnie nie boj Ciebie przezyje na pewno Tak myslalem ze jak chcesz lepszych osiagow w Pumie trzeba zainwestowac w tuning ale chyba wolalbym dolozyc i kupic mocniejsze auto niz bawic sie w grzebanie w sercu 1,7 Pozdrawiam
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 06-09-2009, 21:14
Skrzynia jest tak skonstuowana i obliczona, że silnik i tak by już więcej niepociągnał. A w pumie jest tylko ogranicznik momentu obrotowego na 1 biegu. W różnych rocznikach uswawiony na inne obroty. I da się go ściągnać Ale raczej to niewarte zachodu, bo szkoda opon i samego silnika A przyrosty mocy i tak marne, bo ile się jeździ na 1 biegu Chyba, że ktoś mierzy przyspieszenie od 0-50
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum