Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 03-12-2004, 18:41
zgadza sie tyle tylko ze czasami jest to nieuniknione! a poza tym nie chodzilo mi o temat na zdjecia tylko o temat radarow antyradarow itp. czyli o pomoc,moze ktos ma antyradar lub reklamowany photoblocker itp. czy cokolwiek w tym temacie i moze pomoc ale najwyrazniej nikt nie zrozumiał mojego pomysłu
_________________ Aktualnie: Audi TT Roadster Quattro 225KM
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
Kolor Pumy: Panther Black
Wysłany: 03-12-2004, 18:58
Sorry ksolk, nie oburzyłem się. Przepraszam, ze to tak zabrzmialo. Wyszła ładnie, ale z drugiej strony właścicielowi wcale wesoło z tego powodu nie jest.
A co do działu anty-radary jestem całkiem za !!!
Pozdrawiam
tOmO
shawn [Usunięty]
Wysłany: 03-12-2004, 22:44
ksolk napisał/a:
zgadza sie tyle tylko ze czasami jest to nieuniknione! a poza tym nie chodzilo mi o temat na zdjecia tylko o temat radarow antyradarow itp. czyli o pomoc,moze ktos ma antyradar lub reklamowany photoblocker itp. czy cokolwiek w tym temacie i moze pomoc ale najwyrazniej nikt nie zrozumiał mojego pomysłu
Daruj sobie photoblocker
1. Efekt w Polsce żaden, gdyż większość fotoradarów działa na podczerwieć ,aphotoblocker działa gdy fotoradar używa flesza (takie są głownie w USA)
2. Jak już chcesz spróbować to takie same działanie da Ci lakier do włosów
Ja bym zainwestował w antyradar, ale nie najtańszy tylko jakiś lepszy (wzmocniony sygnal itd) ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum