endi
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 22-04-2007, 12:50 pani na zdjeciu
czy nie sadzicie, ze na zdjeciu srebrnej pumy, ktora jest w layoucie, tam w gornym lewym rogu, pani rozmawia przez telefon? przeciez tak nie wolno! hahaha!!! jakos tak sie dzisiaj przyjrzalem.
Hehe... niestety, źle widzisz Pani nie rozmawia przez telefon, tylko tak układają się jej włosy. Dla ułatwienia - wykadrowałam i rozjaśniłam fragment fotki...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
endi, od kiedy w samochodzie nie mozna rozmawiac przez telefon..?? Ja pierwsze slysze
Wiem od dawna ze nie wolno sluchawki trzymac przy uchu ale o rozmawianiu przez telefon pierwsze slysze
Czepiam sie..???
_________________ "Tuning to Twój wróg"
seryjne 277PS i 367Nm ;]
------------------------------
!!=-~Speedy~-=!!
Tak, czepiasz sie Wiadomo, że chodziło o rozmawianie ze słuchawką przy uchu...
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
endi
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Wysłany: 24-04-2007, 11:18
Speedy napisał/a:
endi, od kiedy w samochodzie nie mozna rozmawiac przez telefon..?? Ja pierwsze slysze
Wiem od dawna ze nie wolno sluchawki trzymac przy uchu ale o rozmawianiu przez telefon pierwsze slysze
Czepiam sie..???
nie przesadzaj, Speedy, przeciez w samochodzie tez mozna trzymac sluchawke przy uchu. wystarczy nie prowadzic auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum