Bartolomeo w 1,4 vs. Mana w 1,7 |
Autor |
Wiadomość |
Mr.Maya
Kamikaze Driver
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:03
|
|
|
Dobry kierowca objedzie mocniejsze auto slabszym. Wyscigi na 1/4 to taka zabawa gdzie liczy sie szczescie i wyczucie wlasnego auta. Troche szybkosci i juz. Jakos ze mna na 1 i 2 nie wygrywales dopiero jak mi 3 nie weszla doszedles ale i tak potem dostales. |
_________________ 160KM & 375NM by DURASOFT
|
|
|
|
|
Passenger
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:04
|
|
|
Trudno powiedzieć, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś by dłubał głowicę to zmienił by też coś w dolocie i wydechu... Taka kolejność. Najpewniej sprawdzić to jadać na hamownię
Nie zapominajmy, tak jak wspomniał Mr.Maya, że bardzo dużo zależy od kierowcy.
Pamiętam jak chodziła Puma Boogiego - też 1,4. Mniej wprawnych kierowców w 1,7 potrafił zaskoczyć. |
|
|
|
|
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
|
Wysłany: 26-06-2007, 16:35
|
|
|
Passenger napisał/a: | Pamiętam jak chodziła Puma Boogiego - też 1,4. Mniej wprawnych kierowców w 1,7 potrafił zaskoczyć. |
No co Ty! Pass, ja objechalam Boo w Gąskach na lotnisku !
A wprawnym kierowcą nie bylam. |
|
|
bartolomeo
night rider
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:21
|
|
|
Mr.Maya napisał/a: | Jakos ze mna na 1 i 2 nie wygrywales dopiero jak mi 3 nie weszla doszedles ale i tak potem dostales |
jakoś nie pamiętam żebyś na 1 i 2 mnie wyprzedził dopiero po jakimś czasie mnie wziąłeś, ale nie zapominaj że ty masz bardzo mały przebieg, więc twoje konie są jeszcze młode |
_________________ Mój zwierzak --> http://klubpumy.pl/viewto...der=asc&start=0
|
|
|
|
|
Mr.Maya
Kamikaze Driver
|
Wysłany: 26-06-2007, 17:44
|
|
|
Wcale nie maly przebieg mam 51tys |
_________________ 160KM & 375NM by DURASOFT
|
|
|
|
|
bartolomeo
night rider
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
|
|
|
|
|
Hadzi [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 20:04
|
|
|
bartolomeo, ze mna od poczatku przegrywales ale fakt siedziales mi na zdesiu. PUMASEK mimo ze przy starcie byla z tylu to mnie dogonila! Wiesz moze to byc zalezne nie tylko od kierowcy ale tez te same silniki/auta potrafia roznie jezdzic! jedne traca mocy a inne maja zdeczko wiecej. Zycie! |
|
|
|
|
Mr.Maya
Kamikaze Driver
|
Wysłany: 26-06-2007, 20:26
|
|
|
bartolomeo napisał/a: | na 7 letnie auto?? nie żartuj ja mam prawie 110tyś | a kupilem ja jako 6 letnie z przebiegiem 34tys |
|
|
|
|
Shakira [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 21:01
|
|
|
Hadzi napisał/a: | PUMASEK mimo ze przy starcie byla z tylu to mnie dogonila! | faktycznie na kazdym starcie mi nie szlo, mialam i wlasciwie mam wrazenie,ze mi na 1 biegu muli, dopiero jak wejdzie na wieksze obroty auto dostaje kopa ( to chyba jednak norma)
zreszta to byly moje pierwsze wyscigi w zyciu wiec nie wypadlam najgorzej |
|
|
|
|
Boogie
adm
|
Wysłany: 27-06-2007, 03:07
|
|
|
Pusia napisał/a: | No co Ty! Pass, ja objechalam Boo w Gąskach na lotnisku !
No ale ja objechałem już nie pamietam kogo na wyścigach w Bednarach Gaydka wtedy oczywiście też bo na trasie wyścigu jeździł z kierunkowskazami
Na rajdzie Nocny Jastrząb w Poznaniu potrafiłem wykręcać lepsze czasy na sprawnościówkach niż Subaru Impreza WRX |
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
|
|
|
|
|
lukirat
&Kamila
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1999
|
Wysłany: 27-06-2007, 05:35
|
|
|
Niemożliwe?
Może miałeś szybszy start niż Subaru ale przy 60 km na liczniku Subaru idzie do przodu jak burza. Miałem okazję ostatnio być objechany przez Subaru "Ptaszka" w Toruniu. Do 60 było OK-zderzak w zderzak, ale póżniej zostałem w tyle. |
|
|
|
|
Gaydek
admin
|
Wysłany: 27-06-2007, 07:43
|
|
|
Boogie napisał/a: | Pusia napisał/a: | No co Ty! Pass, ja objechalam Boo w Gąskach na lotnisku !
No ale ja objechałem już nie pamietam kogo na wyścigach w Bednarach Gaydka wtedy oczywiście też bo na trasie wyścigu jeździł z kierunkowskazami |
Kto poza mną używał kierunkowskazów na torze? . Przy okazji chciałbym podziękować mojemu wspaniałemu pilotowi .
Pamiętam też wyścig na prostej trzech Pum. Lukas oczywiście wygrał, ja byłem drugi, ostatnia była Pusia. Zostałem za Lukasem jak to standardowa 1.7 ma w zwyczaju zostać za Pumą Lukasa. Co innego Pusia, jej strata była wyjątkowo duża, ale nie pamiętam już czym było to spowodowane. Obcasy? Jak widać ważna jest forma w danym dniu. |
|
|
|
|
Snaco
&Sadzik C4 VTS
|
Wysłany: 27-06-2007, 08:01
|
|
|
Gaydek napisał/a: | Obcasy? |
Lans Bounce ale w tym roku juz Pusia byla przygotowana.... |
|
|
|
|
Boogie
adm
|
Wysłany: 27-06-2007, 15:07
|
|
|
lukirat napisał/a: | Może miałeś szybszy start niż Subaru ale przy 60 km na liczniku Subaru idzie do przodu jak burza. |
Sprawnościówki nie były na prostej tylko same zawijasy |
_________________ Admin jest jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić, aby go zmienić
|
|
|
|
|
Pusia
Silnik Pumy: 1.6
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: India Yellow
|
Wysłany: 28-06-2007, 13:03
|
|
|
Gaydek napisał/a: | Pusia napisał/a:
No co Ty! Pass, ja objechalam Boo w Gąskach na lotnisku !
Gaydek napisał/a: | Co innego Pusia, jej strata była wyjątkowo duża, ale nie pamiętam już czym było to spowodowane. Obcasy? Jak widać ważna jest forma w danym dniu. |
To był mój pierwszy wyścig, bałam się mocniej nacisnąć na gaz
Za drugim razem znów z kimś chyba wystartowałam i znów dostałam baty.
Ale Boo ze mną nie miał szans. Na jedynce już został w tyle !
Nic nie kumam z tego ...
Boogie napisał/a: | No ale ja objechałem już nie pamietam kogo na wyścigach w Bednarach Gaydka wtedy oczywiście też bo na trasie wyścigu jeździł z kierunkowskazami
Na rajdzie Nocny Jastrząb w Poznaniu potrafiłem wykręcać lepsze czasy na sprawnościówkach niż Subaru Impreza WRX |
To ja też bym Subaru objechała? (bez obcasów?) |
|
|
|